Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
Taxi Observator

Arată ce se întâmplă în transportul de persoane, de la lege la tocmeală şi întâmplări reale.

Metoda „Accidentul“, varianta Taxi împiedicată de atitudinea cetățenească a unui taximetrist

Posted on March 8 2018 by Cristina STANCU in Taxi, Lege, Pitesti, Romania

Metoda „Accidentul“, varianta Taxi împiedicată de atitudinea cetățenească a unui taximetrist

Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Piteşti au prins în flagrant delict un bărbat care a înşelat, prin metoda "Accidentul", o femeie în vârstă de 86 de ani din comuna argeşeană Bogaţi. Individul a apelat la un taximetrist pentru a lua banii bătrânei, însă acesta l-a dat pe mâna oamenilor legii.

Marţi, individul a apelat  telefonic o femeie de 86 de ani din comuna Bogaţi, căreia i-a relatat că o rudă a acesteia a fost implicată într-un accident rutier şi că are nevoie de suma de 2.500 de lei. Ulterior, a solicitat unui taximetrist să preia suma de bani de la femeie şi să i-o livreze.

Numai că taximetristului i s-a părut dubioasă povestea, mai ales că, potrivit declaraţiilor acestuia, numărul de pe care s-a făcut solicitarea nu apărea în sistem cu altă comandă. Taximetristul a cerut bărbatului care a făcut comanda numărul femeii şi a sunat-o.

Bătrâna i-a dat indicaţii despre cum să ajungă la adresă şi l-a aşteptat pe taximetrist cu plicul în mână. Doar că taximetristul anunţase Poliţia.  "La data de 6 martie a.c, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Piteşti au organizat o acţiune de prindere în flagrant delict a unui bărbat în vârstă de 29 de ani, din Bascov, bănuit de săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

Bărbatul a fost depistat pe raza localităţii Valea Ursului. Pentru imobilizarea acestuia a fost folosit armamentul din dotare, fără a fi înregistrate victime omeneşti ", precizează, inspectorul principal Mădălin Zamfir, purtătorul de cuvânt al IJP Argeş.

Suma de bani a fost recuperată şi  predată bătrânei.

Via ADEVARUL

Flag Counter