Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
Taxi Observator

Arată ce se întâmplă în transportul de persoane, de la lege la tocmeală şi întâmplări reale.

Un șofer Uber din Anglia se află în proces penal pentru hărțuirea unei adolescente de 15 ani.

Posted on February 17 2018 by Viorel Nicolae in UBER, Transport, Piraterie în transporturi

Un șofer Uber din Anglia se află în proces penal pentru hărțuirea unei adolescente de 15 ani.

Șoferul Uber este acuzat că a hărțuit o adolescență în luna aprilie a anului trecut, când Allister Walker a folosit compania Uber pentru a-și rezervă o cursă spre acasă noaptea venind de la un prieten. Prietenul adolescenței, de 15 ani, a confirmat că o văzuse în călătoria cu mașina Uber de la Barnes la Kingston-upon-Thames.

Spyros Ntounis, de 35 de ani din West Ealing, a recunoscut că a încetinit mașina până la 5 km/h în timp ce efectua cursa, astfel încât să "petreacă mai mult timp cu ea". Acum un an Spyros Ntounis i-a spus unei fete de 14 ani că "arăta primitoare și are buze frumoase" atunci când a ridicat-o de la școală.

Allister Walker, a declarat în cadrul urmăriri penale: "În momentul infracțiunii, inculpatul era șofer care lucra pentru Uber și care a ridicat-o de la adresa prietenului său la ora 21: 30." În timpul scurtei călătorii, a făcut observații inadecvate, a obținut numărul de telefon și în următoarele câteva zile a trimis mesajele ei, cerându-i să se întâlnească cu el. "Procesul continuă și acum.

Via  MAILONLINE

Flag Counter