Overblog Follow this blog
Edit post Administration Create my blog

Taxi Observator

Taxi Observator

Arată cam cum şi ce se întâmplă în transportul de persoane, de la lege la tocmeală şi întâmplări reale.Vă doresc lectură plăcută!


IDEEA KALANICK DE SPECULARE A ZONEI GRI DIN LEGEA TAXIMETRIEI

Posted on November 25 2016, 06:25am

Categories: #transport, #Taxi

Posibilitatea unui transport în condiții civilizate, la un tarif decent, într-o mașinã curatã și cu un șofer ce cunoaște ce înseamnă respectul față de client a făcut ca la momentul lansării Uber să fie o variantă pentru clienții sãtui de stilul unor taximetriști.

Dar, dacă tot vorbim de taxiuri, pentru că ești considerat taxi dacã faci o singură cursã contra cost pe an, să luăm în calcul și tariful de 1.39 lei, care a rămas la fel de vreo 5-6 ani. În apărarea multor dintre șoferii de taxi, oameni conștienți corecți, cu familie și bun simț, nu poți decât supraviețui într-o lună de taximetrie. De unde bani să mai cureți sau să întreții mașina aproape zilnic.

În altă ordine de idei, facilitatea cu care Uber angajează șoferii, practic în cinci minute pentru că atâta durează trimiterea documentelor și creerea contului, poate aduce clientul în neplăcuta ipostaza de a fi condus de un iresponsabil deoarece Uber nu cere documente medicale psihologice specifice activități de taxi.

Indiferent dacă sunt sau nu are dreptate, două lucruri sunt sigure:

1. Avocații săi sunt mai buni decât municipalitățile locale.

2. Buzunarele autorităților locale sunt mai adânci decât ei, de asemenea.

Kalanick știe, că nu contează ce spune legea. Dacă toată lumea o face nu se poate pune pe toți în închisoare. Și, mai devreme sau mai târziu, totul se reduce la bani.

O zi bună taximetriști oriunde v-ați afla!

To be informed of the latest articles, subscribe:

Comment on this post

Blog archives

We are social!

Recent posts