Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
Taxi Observator

Arată ce se întâmplă în transportul de persoane, de la lege la tocmeală şi întâmplări reale.

Regulamentul de taxi, în dezbatere publică în Municipiul Constanța până vineri

Posted on February 11 2021 by Viorel Nicolae in Regulamentul de taxi, Municipiul Constanța, Romania

Regulamentul de taxi, în dezbatere publică în Municipiul Constanța până vineri

 Primăria Municipiului Constanța a lansat în consultare, proiectul de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea și executarea serviciului de transport în regim de taxi în municipiul Constanța Reprezentanții Camerei Taximetriștilor se vor întâlni, vineri, 12 februarie, cu reprezentanții administrației publice locale pentru a finaliza acest regulament.

 Mașini mai noi de 10 ani, cămăși albastre și pantaloni negri, comportament adecvat față de clienți, contracte cu spălătoriile din oraș sau pierderea licenței pentru maximum trei abateri sunt doar câteva dintre propunerile reprezentanților municipalității.

 Cu unele dintre aceste propuneri, taximetriștii nu sunt de acord iar la discuția de la sfârșitul săptămânii își vor spune punctul de vedere.

 Primăria Municipiului Constanța a lansat în consultare, proiectul de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea și executarea serviciului de transport în regim de taxi în municipiul Constanța. Puteti consulta acest proiect aici.

Primăria Municipiului Constanța anunță că, în conformitate cu prevederile art. 7 al Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, se aduce la cunoștința publică proiectul de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea și executarea serviciului de transport în regim de taxi în municipiul Constanța.

 Proiectul de hotărâre poate fi consultat:

- la sediul Primăriei Municipiului Constanța din strada Ștefan Mihăileanu nr. 10;

- Serviciul Management Drumuri și Transport Public;

- pe site-ul oficial la adresa www.primaria-constanta.ro, la secțiunea "De interes public - Transparență decizională pe Legea 52/2003", începând cu data de 17.07.2019.

 În temeiul prevederilor art. 7, alin. (4) al Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, până la data de 15.08.2019 se pot trimite propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice.

 Propunerile, sugestiile sau opiniile pot fi trimise în scris:

- prin poștă, la sediul din Ștefan Mihăileanu nr. 10;

– serviciul Management Drumuri și Transport Public;

- prin email, la adresa alexandru.bica@primaria-constanta.ro se arata in postarea de pe Facebook

 Reprezentanții Camerei Taximetriștilor se vor întâlni, vineri, 12 februarie, cu reprezentanții administrației publice locale pentru a finaliza acest regulament, care ulterior va fi supus aprobării Consiliului Local Municipal Constanța.

 Mașini mai noi de 10 ani, cămăși albastre și pantaloni negri, comportament adecvat față de clienți, contracte cu spălătoriile din oraș sau pierderea licenței pentru maximum trei abateri sunt doar câteva dintre propunerile reprezentanților primăriei Constanța și care vizează activitatea de taximetrie.

 Suspendarea autorizației taxi se va face prin dispoziție de primar.