Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
Taxi Observator

Arată ce se întâmplă în transportul de persoane, de la lege la tocmeală şi întâmplări reale.

Gabi Lăutaru, din trupa Boombastic, a fost găsit mort în taxi deoarece era taximetrist

Posted on February 4 2021 by Viorel Nicolae in Taximetrist, Boli profesionale, Stress, Pandemie, Bucuresti, Romania

Gabi Lăutaru

Gabi Lăutaru

 Gabi Lăutaru, solistul care în anii 90 făcea furori cu piesa „Ești ca o viperă”, alături de colegii lui din trupa Boombastic.

 A renunțat la muzică şi trăiește din taximetrie, meserie care îi răpește aproape o jumătate din zi. Într-un interviu exclusiv pentru playtech.ro, artistul a povestit despre viața în trafic, pe șoselele Capitalei, dar și despre regulile pe care le respectă cu strictețe, la vreme de pandemie.

 "Nu, nu-mi este, n-am nici o problemă, știu că Dumnezeu este cu mine, sunt om credincios. Dacă nu am fi noi, „fomiștii”, cum ni se zice, la treabă, pe străzi cu transportul alternativ (Uber), și cei cu livrările de food ,cât și curierii, cine v-ar mai ajuta, măi, oameni buni? Ne protejăm si muncim." spunea Gabi prin noiembrie 202

Imagine de la fața locului

Imagine de la fața locului

 Tragedia a avut loc în zona Prelungirea Ghencea, din București, iar cei care l-au descoperit au anunțat imediat autorotățile. Potrivit martorilor, bărbatul se afla în aceeași poziție ca și în seara de 2 ianuarie a.c.

 

 Potrivit primelor ipoteze, bărbatul ar fi suferit un infarct. Acesta a fost văzut din acea dată, stând în aceeași poziție, dar clienții au crezut că se odihnește și nu au îndrăznit să-l deranjeze.

 În dimineața de 3 ianuarie, din lipsă de taxiuri, mai multe persoane i-ai bătut în geam pentru a-i solicita serviciile, moment în care și-au dat seama că nu răspunde. Alertați de cele văzute, oamenii au sunat la 112. La fața locului a sosit un echipaj medical și mai mulți criminaliști.

 Potrivit inscripționării de pe taxiul în care se afla, bărbatul era angajat al Companiei de Taxi Meridian.
 În urma anchetei în curs, polițiștii vor transmite motivul morții bărbatului de 56 de ani, relateaza Playtech