Overblog Follow this blog
Edit post Administration Create my blog

Taxi Observator

Taxi Observator

Arată cam cum şi ce se întâmplă în transportul de persoane, de la lege la tocmeală şi întâmplări reale.Vă doresc lectură plăcută!


ACUM FACEM CA SĂ NU ZICEȚI CĂ NU AM FĂCUT ..... TOTUL PRAF

Posted by Viorel Nicolae on September 15 2017, 10:44am

Categories: #Piraterie în transporturi, #Taxi, #Transport, #Lege, #Politica

 Cu surle și trâmbițe Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu a declarat pentru București Fm că, "transportul neautorizat de persoane va fi incriminat de Codul Penal, ca infracțiune." Bun așa, dacă privim dea-dreptul la cuvintele domniei sale. Hap după dulap, COTAR sare la cap. cum se spune, și prin vocea Președintelui Vasile Ștefănescu anunță o grevă fiscală, pam, pam. Ca să fie totul ca desprins dintr-o regie proastă, tam tam mare pe facebook ca taximetriștii să se adune într-un marș spontan anti-uber care a fost un fiasco total ca orice adunare din ultimul timp a acestora dacă ne uităm la numărul mic de participanți. Îmi aduc aminte de reacția fostului Primar General, nimeni altul decât Oprescooooo care s-a uitat de sus la cei adunați în fața fostului sediu de pe Splaiul Independenței și a făcut o remarcă celebră, "Atâția bă? Păi dacă mă urinez pe ei îi inund!" 

 Că să nu fie doar una bucată "veste minunată" pentru taximetriști, de ceva timp se duc negocieri acerbe pentru mărirea acestui nenorocit de 1,39 iar prețul per Km va fi faimoasa cifră de 1.69 sau 1.70 pentru troace iar maxim 2.14 pentru cei ce au îndrăznit să își revină. Adică numai 30 de bani sărăntocilor și 14 bani curajoșilor iar asta în condițiile când prima șarjă de scumpire a carburantului a demarat. 

 Oare numai cel care este orb și tâmp de-a dreptul nu poate vedea interesul ascuns în aceste inițiative așa-zis democratice sau nu, dacă trecem cu vederea consultarea celor care în fapt i-au făcut boieri pe cei ce acum iau decizii în numele lor. Păi bine măi inteligenților, doar 30 de bani după cel puțin 15 de umilință? Vorbiți de încriminarea pirateriei tocmai voi care sunteți mama piraților și vă folosiți de prerogrativele oferite de reprezantivitate printr-o Cameră a Taximetriștilor formată din același Cartel care a înrobit taximetria. Doriți ca noi să revenim la epoca sclavagismului unor dispecerate care funcționează pe baza unei legi strâmbe și care a eliminat liberalismul și concurența loială într-o societate așa zis democratică. 

 Asociați aplicațiile dedicate taxi Star și Clever cu Uber pentru că vreți să obțineți controlul absolut asupra unei mase de oameni care depun efort, timp și bani într-o afacere pe care o conduceți numai pentru că legea 38 vă permite.  Doriți eliminarea acestora și încriminarea șoferilor care le folosesc fără a ține cont de faptul că taximetriștii au acceptat, promovat și plătit aceste aplicații doar pe considerentul că "Nu putem spune că două sunt bune iar restul proaste". Sincer nu știu ce este în capul vostru dacă îi desconsiderați așa uitând că cu ei și prin ei sunteți ce sunteți astăzi. 

 Iar dacă tot vă credeți inteligenți i-a imaginați-vă cum ar fi ca taximetriștii să lucreze cu ce doresc, pe mașini să apară denumirea firmei lor iar mic de tot și sub aceasta "în colaborare cu dispeceratul" X iar voi să învățați să faceți cu adevărat management înainte de ai umili și ale tăia aripile spre libertate. 

 O zi bună taximetriști oriunde v-ați afla! 

 ACUM FACEM CA SĂ NU ZICEȚI CĂ NU AM FĂCUT ..... TOTUL PRAF
To be informed of the latest articles, subscribe:

Comment on this post

Blog archives

We are social!

Recent posts